Carolin Freccero

Lärare

Hot 60/75/90/+, Earth

Jag började praktisera yoga för 5 år sedan när jag letade efter ett sätt att uttrycka mig så som jag har gjort tidigare i klassisk balett. Idag är Hot Yoga för mig en skön förening av meditation, bastuliknande svett (=välbefinnande!) och en fysisk utmaning kombinerad med teknisk exakthet.

Effekten på mitt mående både i kroppen men inte minst mentalt efter klassen är oslagbar och beroendeframkallande!

När jag bestämde mig för att utbilda mig till yogalärare var det min kärlek till yogan som var centralt för mig. Jag ville så gärna lära mig mer om yoga och i mina klasser vill jag förmedla det jag kan och upplever. Alla frågor kring anatomi och kroppens olika funktioner ligger mig särskilt varmt om hjärtat!

Allt gott här i livet njuter jag av; natur (allt från trädgårdsarbete – tänk om ogräsen skulle ta slut?! – till svampplock till längdskidåkning), mat, vin, klassisk musik och givetvis min fina familj!

Min otålighet att stretcha mina hamstrings – ska jag aldrig lära mig spagat?? Att hitta en balans mellan regelbunden yoga och tid för min familj är en ständig utmaning och kräver verkligen kontinuerlig balans. Inget av dem kan eller vill jag vara förutan mer än någon enstaka dag.