Elin Rydén

Lärare

Hot 60/75/90/+, Advanced, Deep stretch

Jag började praktisera yoga i Australien februari 2011 efter att jag som räddningen i nöden fått flytta in hos grannparet till min au-pair familj.  Joe, mannen i paret, skulle till Bikrams lärarutbildning inom ett par veckor och tog därför klass 1-2 gånger/ dag. Honom följde jag med och blev på så sätt snart såld.

Allteftersom tiden gått har listan med förmånerna av yogan blivit längre och längre. Dom mest påtagliga förändringarna är nog min lindrig av PMDS samt smärtfria rygg.

Yogan gör allt bättre och därför fortsätter jag.

Ju mer jag yogar ju mer vill jag dela det med andra. Jag önskar att alla ska få ta del av den gränslösa potential som yoga erbjuder.

Vare sig i form av tro, disciplin, kontinuitet, närvaro, utmaning, uppskattning, koncentration eller uppmuntring hoppas jag genom min undervisning förmedla och hjälpa skapa så mycket kärlek som det bara går 🙂

Jag tycker mycket om att spendera tid med mina nära och kära, att lyssna på/ spela/ göra musik, lära mig om och inspireras av världen i form av dokumentärer, filmer, artiklar och böcker. God mat, massage och sommar gör mig också väldans glad.
Lagom…