Johanna Nordmark

Lärare

Earth, Vinyasa, Core

En period i mitt liv 2010 sökte jag efter något som kunde hjälpa mig att skapa balans. Jag träffade en vän som tog med mig till Hot Yoga Malmö. Min första klass var allt annat än behaglig. Jag kände yrsel, illamående och ville fly ut ur rummet men blev lyckligtvis stoppad. Nästa dag var jag tillbaka i studion.

Jag fortsatte praktisera och snabbt upplevde jag yogans positiva effekter som exempelvis mindre oro, bättre sömn, bättre energi och mer glädje! Genom yogan lär jag känna mig själv på djupet, får en bättre självkänsla samt ökad livskvalité.

Att inspirera andra till att ta hand om och lära känna sig själva bättre är viktigt för mig i undervisningen. Jag vill förmedla känslan av nyfikenhet och att ingenting är omöjligt. Yoga ska vara till för alla och det är viktigt att alla blir sedda för dem de är.

Jag tycker om att vara kreativ på olika sätt, jag blir glad av sång och musik, går gärna på teater, njuter av promenader vid havet och är intresserad av rawfood. Såklart har även vänner och familj en stor betydelse i mitt liv!

Min största utmaning är att skapa balans mellan aktivitet och vila när jag praktiserar yoga.