Jona Dahlqvist

Lärare

Athletes, Core, Medi, Vinyasa

Min andliga resa är lång och brokig. Jag började meditera tidigt och att praktisera yoga som en rolig grej tillsammans med tre vänner. Vi anmälde oss till en grundkurs i yoga och vi kom varandra väldigt nära och fnissade mycket.

Jag förstod snabbt att yogan kunde tillföra så mycket mer än det sociala, jag varvade ner och har insett hur tävlingsinriktad och egocentrerad jag är.

Jag är oerhört tacksam och glad över att kunna jobba med min största hobby. Yoga är min passion. Jag vill göra människor glada och mjuka i kroppen. Fram för all vill jag inspirera till att hitta balans i vardagen – kraft att stråla utanför yogasalen.

Umgås med min familj och mina hundar. Plus att jag tränar extremt mycket. Jag har gjort 12 Ironman och 2 världsmästerskap på Hawaii.

En stor höjdpunkt är varje onsdag. Då träffar jag ett gäng tjejer tidigt på morgonen. Vi springer, yogastretchar och badar bastu. Sedan är jag redo att gå in i värmen och inspirera på Hot Yoga Malmö. Jag kommer från Finland och där bastar man mycket 🙂

Jag har två sidor som jag ständigt jobbar med att balansera. En supersocial sida, som strå på scenen och undervisar och frikostigt inspirerar och delar med sig av allt.

Min andra sida är väldigt inåtvänd, det är yogin som vill sitta i fred i skogen och meditera i tystnad. Jag är ensamvargen som vill vara kompis med alla 🙂