Julia Persson

Receptionist

Jag tycker om yoga för att det får mig att slappna av och fokusera på bara mig själv. Jag som både går i skolan och jobbar behöver komma bort ibland och bara tänka på något helt annat och det gör jag i yogarummet.

Efter yogan känns det som att jag får ny energi och nya krafter till att göra det jag vill. Man känner ingen stress utan man orkar helt enkelt mer och det tycker jag är underbart.

Vad uppskattar du mest med att jobba i studion?

Jag tycker det är superkul att få chansen att jobba i receptionen. Inte nog med att jag får vara på en plats jag trivs på, så möts jag även av glada och trevliga människor varje gång.

Det är också väldigt roligt att få ta del av den samhörighet som alla i studion har och se hur folk ständigt uppnår nya mål.

Förutom yoga så tycker jag mycket om att vara med mina vänner och hitta på saker. Jag älskar att sjunga och spela musik men ridning är även ett intresse jag har.

Jag är en väldigt glad och positiv person med mycket energi, därför är jag ganska aktiv under mina dagar och jag sitter inte hemma så mycket.