Lina

Receptionist

Yoga för mig känns både väldigt individuellt och som en gemenskap. Jag försöker lyssna på min kropp så mycket det går och tar det i min egen takt. Samtidigt kan jag bli så otroligt inspirerad när jag ser en elev göra något avancerat eller att en annan mitt i klassen sätter sig i barnets position för att vila. Dom har fattat grejen. En balans mellan att utmana sig själv och lyssna på sin kropp.

Jag försöker gå varje dag då det är då jag mår bäst. Mine sade till mig en gång ”Det är när vi inte har tid för yoga som vi behöver det mest” och det jag har försökt följa.
Jag möter många i mitt jobb som kommer hit för att slippa undan allt en liten stund och finna lugn. Försöker alltid få folk att känna sig välkomna och trygga. Har med tiden insett att det även boostar mig. Ju mer energi jag ger desto mer får jag tillbaka.
Att träffa alla fantastiska elever, lärare och kollegor gör min dag.

Bor för tillfället i Malmö med min roomie och tar livet lite som det kommer. Älskar att röra mig ute med vänner och hitta på saker så mycket som möjligt men kan även sitta hemma och sträckkolla tv-serier.

Älskar även att resa! Så fort jag har pengar över kollar jag på nästa resmål.