Lina Lindahl

Lärare, Reikihealer

Vinyasa, Core

Under hela min uppväxt spelade jag fotboll, och som så många andra satte en knäskada stopp för fotbollskarriären. Det var under rehabiliteringen som mötte jag yogan för första gången.

Det som verkligen fick mig att falla för yogan flera år senare var när jag läste min master utbildning i USA och snarare behövde någonting för att stilla mitt sinne. Sedan dess fanns det ingen återvändo. Det som fick mig att fortsätta praktisera, och än idag praktisera, är känslan av att ständigt utvecklas som människa, lära mig se mina mönster och möta livet i ett nytt ljus.

Jag har alltid velat jobba med människor och hjälpa andra. Att se människor utvecklas och växa genom att se deras egna styrkor, våga testa nya saker och utmana sig själva, ger mig så oerhört mycket glädje. Jag kan inte tänka mig ett bättre jobb.

Det jag önskar förmedla  med mina klasser är att du ska våga – våga tro att du kan, våga se dina mönster och våga ta ett steg tillbaka. Allt det du gör på mattan reflekterar hur du lever utanför!

Jag älskar att pyssla hemma och laga mat – allt från grytor som får puttra i timmar till en god paj.

Framför allt är ett stort intresse inredning, och jag kan länge leta efter den lilla prylen som skulle sätta pricken över i:et, antingen på loppis, i en fancy liten butik i utomlands, eller kanske till och med ute i skogen!

Just i min egen asana practice kämpar jag med mina bakåtböj, det finns fortfarande en rädsla där och jag vet ännu inte vad den rädslan är. Hittills har jag övervunnit rädslan i mina inversions, att våga visa min sårbarhet.

Jag ser med spänning fram emot vad som gömmer sig bakom det som skrämmer mig i mina bakåtböj – only time and practice will tell!