Mania Lozinska

Lärare

Hot 60/75/90, Tridosha

Jag började med Bikramyoga 2007 i Stockholm. Innan hade jag provat Hathayoga lite sporadiskt.

Jag längtade efter att känna lätthet och flöde i mig själv. Efter att må bra helt enkelt. Jag hade problem med min hälsa, och även panikångest. Yogan blev för mig ett heligt space, ett djupt möte med mig själv och väldigt snabbt märkte jag att jag blev lugnare, gladare och att jag fick mer energi.

Efter några år kändes det självklart att yogan kommit till mitt liv för att stanna. Jag jobbade som receptionist på studion i Malmö och jag såg hur otroligt kraftfull och helande yogan var för alla. Jag bestämde mig för att bli lärare för att fortsätta sprida detta.

I mina klasser vill jag förmedla att du är perfekt som du är. Att kärleken är ovillkorlig, och med yogan börjar vi ge oss själva av den. När vi gör det, sprids den utåt. Världen blir en bättre, mer kärleksfull plats.

Utanför studion försöker jag leva som jag lär. Jag bor kollektivt och umgås med vänner, lagar mat, spelar musik och då och då drar jag ut i den vackra världen, jag älskar att resa.

Min utmaning i yogan är fortfarande mitt sinne. Att komma ihåg mitt sanna jag och inte tappa bort mig i föreställningar och ideer om mig själv och omvärlden.

Att balansera strävan mot det okända, att gå bortom mina gränser, mot att vila i vetskapen om att allt är perfekt.