Martina

Reception

Jag har haft yoga som del av mitt liv i snart 10 år. Det har blivit min bästa kanal för att kommunicera med min kropp och mitt sinne och balansera mig själv i ett annars så stressat samhälle. Att yoga stärker min livskraft och energi, den får mig att lyssna och förstå var mina kroppsliga och mentala spänningar sitter. Den lär mig slappna, acceptera och hitta inre och yttre mjukhet. Jag märker direkt både i kropp och psyke när jag inte ger mig själv tid för yogan, jag blir direkt mer stressad, irriterad, sluten och spänd. Yoga har också hjälpt mig att behålla min balans i många  utmanande situationer när jag inte mått bra. Den får mig att känna mig stark och böjlig på livets okända vägar!

Att jobba på HYM är ett av det bästa, finaste jobben jag har haft. Får möta så många grymma inspirerande människor här! Tacksam över alla samtal och livserfarenheter jag får dela på jobbet. Både med lärare-kollegor och elever. Många gånger jag kommit till jobbet efter en utmattande skoldag  och gått därifrån med ny energi- så fint.

Förutom att jobba på HYM så pluggar jag till att bli Landskapsarkitekt, jag tycker om att odla och gör det en hel del både på landet och i stan och så spelar mycket folkmusik på min fiol och lite på min mandolin. Jag gillar djur, växter, skog, människor, musik, dans, bad och frihet.