Maya Ginsburg

Lärare

Hot 60/75/90

En mörk och kall oktoberdag 2007 sa en bekant till mig : ”Jag vet, du ska gå på Bikram yoga, där är det varm och svettigt och man känner sig såååå sexig!”. Jag kan säga att det var det SISTA jag kände när jag samma eftermiddag (alldeles för påklädd) för första gången stod i det varma rummet. Det var snarare ett stark och ärligt möte med mig själv. Klassens intensitet mötte intensiteten inom mig. Det uppenbarades vilken roll yogan skulle spela för att skapa balans och finna en ny riktning i livet. Två år senare satt jag på ett flyg till Las Vegas för Bikrams Teacher Training.

 

Det bästa med att undervisa yoga är mötet med alla er som kommer och tar klassen. Att få ta del i ert hårda arbete, den tid och engagemang ni lägger på yogan är magiskt! Min strävan som lärare är att ge alla utrymme att utmanas och utvecklas. Bikram yogan har en fantastiskt förmåga att på ett enkelt, ärligt och effektivt sätt förse individer med ökad hälsa och livskvalité – det är något jag tycker alla förtjänar!

 

På min fritid prioriterar jag att få umgås med min familj. Dessutom har jag en önskan att få mer tid till mina passioner utanför yogan som är att resa, gå i skogen, dansa tango, ridning och få arbeta i trädgård.

Tålamod