Nicole

Reception

Yogan har funnits i mitt liv sedan år 2006, och min relation till den har varit i ständig förändring. Den har alltid fått mig att må bra, men det är de senaste åren jag insett hur viktig den faktiskt är för mig, både mentalt och fysiskt. För några år sedan drabbades jag av diskbråck i ländryggen. Till en början kände jag mig rädd för att återvända till mattan, men när jag väl gjorde det så var det med en ny slags lyhördhet för min kropp. Så på något konstigt vis är jag tacksam för diskbråcket eftersom det tvingade mig att verkligen lyssna, känna in och våga stanna upp. Yogan gör att jag känner mig mentalt stabil. Den skapar ett lugn och jag känner mig starkare, både fysiskt och psykiskt.

Jag har arbetat i receptionen sedan april 2018 och stormtrivs med detta – här kan jag vara mig själv till hundra procent! Det är så fint att följa alla er som kommer och yogar på studion och jag känner mig verkligen tacksam för dessa möten. Det är fantastiskt hur yogan kan förena människor, samtidigt som den ger så mycket på en individuell nivå.

När jag inte är på yogastudion hänger jag mest hemma i min studio där jag producerar, rappar och sjunger under namnet NicVibe och jag brukar även stå på scen tillsammans med mitt crew Kvinnliga Situationen. Jag tycker om att dansa, laga mat, läsa, prata med mina växter, resa & festivala, spela sällskapsspel samt tillbringa tid med min partner, min familj och mina vänner.