DHARMA 

Ca 34° C
Nybörjare välkomna
DHARMA I: Klassen inleds med solhälsningarna ”Namaskar Vinyasa” och ”Shiva Namaskar Vinyasa” för att värma upp kroppen och öka rörligheten. Därefter följer en mjuk men kraftfull klassisk hathayogasekvens med ställningar som innefattar balans, stretch, bakåtböj, ryggradsvrid och milda inversioner. För att främja kontakt mellan kropp och sinne och ge ökat lugn och välbefinnande, avslutas klassen med djupavslappning, andningsövning och koncentration/meditation.

 

DHARMA II: Klassen bygger på grunderna i Dharma I och är framtagen för de som vill komma längre i utövningen av ställningarna. Dharma II ger en energigivande effekt i hela kroppen. Serien innehåller djupare balansövningar, stretch, bakåtböj och vridövningar, samt undervisning i uppochnervända positioner, inklusive huvudstående. Klassen avslutas med djupavslappning, andningsövningar och koncentration/meditation, vilket har en djupt lugnande verkan samtidigt som du får kraft och energi.

 

DHARMA GENTLE: Idealisk klass för nybörjare, ”återvändare”, dig med skador eller för alla som vill ta en effektfull men lite lugnare klass. Efter en uppvärmningssekvens leds du genom enkla sittande och stående positioner för att mjuka upp leder, ge god hållning och bättre balans. Andningsövningar och avslappning främjar lugn mellan ställningarna samt i slutet av klassen. Du får hjälp utifrån dina behov.